• Vi er Fri Energy

    Fri Energy A/S er etableret i 2015, og som vores navn indikerer, er vi et helt uafhængigt energiselskab. Vi er således hverken helt eller delvist ejet af store, kommercielle virksomheder på markedet, kommuner eller andre aktører.

    Vi er en mindre og ung virksomhed. Det betyder en øget risiko for at blive ”trynet af de store drenge i skolegården”. Til gengæld har vi hverken et stort domicil, en flåde af firmabiler eller andre store omkostninger, som i sidste ende kan medføre unødigt høje priser for vores kunder. Vi lider heller ikke under en ”sådan har vi altid gjort”-mentalitet. Vi er omstillingsparate for hele tiden at kunne tilbyde vores kunder de bedste produkter på et marked, som hele tiden er under forandring.

    Fri Energy A/S er et helt uafhængigt energiselskab. Vi ønsker at tilbyde forbrugere af naturgas markedets mest konkurrencedygtige produkter.

Vores målsætninger

Fri Energy A/S er en kommerciel virksomhed. Vores eksistensberettigelse er, at vi tjener penge – det vil vi ikke lægge skjul på. Vores fundament for at drive en økonomisk sund virksomhed er tilfredse kunder, og det vil vi opnå ved at opfylde følgende målsætninger:

Konkurrencedygtige produkter

Vi ønsker at tilbyde forbrugere af naturgas markedets mest konkurrencedygtige produkter. Det betyder i mange tilfælde de laveste priser, men det kan også dække over produkter, som på andre parametre opfylder vores kunders ønsker og behov bedre end andre produkter på markedet.

Vi tilbyder produkter for ethvert temperament, og vi tilstræber hele tiden at være konkurrencedygtige på dem alle.

Gennemsigtighed

Markedet for naturgas er i stor udstrækning præget af uigennemsigtighed. For det første er det yderst vanskeligt at gennemskue hvordan udbydere af naturgas beregner og prissætter sine produkter. For det andet er markedet fortsat præget af lav eller forvreden konkurrence. Dette skyldes nok, at energisektoren endnu ikke har rystet de gamle, monopollignende strukturer af sig trods den ønskede liberalisering.

Vi går ind for fuld gennemsigtighed omkring vores priser, gebyrer og generelle leveringsvilkår.

God kundeservice

Virksomheder i vores branche er sjældent kendt for at yde god kundeservice, og mange oplever lange vente- og svartider og utilfredsstillende kundeservice i det hele taget.

Hvis vores kunder ønsker vejledning, behandling af en reklamation eller noget helt tredje, vil vi efter bedste evne yde en hurtig, effektiv og fyldestgørende service. Vi er nemlig bevidste om, at vi lever af vores kunder, og vi vil derfor gøre vort bedste for at holde dem glade og tilfredse.

G-NYG2N107S5